Állapotfelmérés:

Alapvetően minden mozgásszervi kezelés állapotfelméréssel kezdődik, de természetesen lehetőséged van gyógytornakezelésektől függetlenül csupán állapotfelmérésen részt venni. Az állapotfelmérés részletes kikérdezésből, mozgásszervi vizsgálatból áll, és tanácsokkal, javaslatokkal zárul.

Minden alkalomra hozz magaddal papucsot és kényelemes öltözetet valamint, az utolsó orvosi dokumentációdat is.

Egyéni torna:

Bármilyen mozgásszervi panasz esetén: műtét előtti vagy műtét utáni állapot, ízületi panasz, gerincprobléma, neurológia állapot, bármilyen krónikus fájdalom, kivizsgált semmire sem szűnő fülzúgás, fejfájás, szédülés, migrén; krónikus fáradtságból adódó mozgásigény lecsökkenése, elhízás. Minden alkalomra hozz magaddal papucsot és kényelemes öltözetet valamint, az utolsó orvosi dokumentációdat is. Helyszín:

3646 Nekézseny, Kossuth Lajos u. 1

Ha gerincpanaszod van, tekintsd meg ADT csomagjaimat.

Csoportos torna:

Személyesen Nekézsenyben (Minden alkalomra hozz magaddal papucsot és kényelemes öltözetet valamint, az utolsó orvosi dokumentációdat is.),

online Zoomon keresztül gerincpanaszok esetén, ha nincs akut, lesugárzó fájdalmad, lehetőséged van részt venni a csoportos gyógytornán. Facebook csoport: Gerinctámogató közösség: Lehetőséged van ingyenesen csatlakozni támogatói Facebook közösségünkhöz.

Tegyél a gerinced egészségéért a nappalidban stresszmentesen biztonságosan egy építő közösségben!

Baba- és kisgyermek gyógytorna:

Ha a baba mozgásfejlődésében eltérést észleltek, minél előbb szükséges a kezelések elindítása. Kb. 1 éves korig eséllyel korrigálhatóak a hiányosságok. Természetesen kisgyermekek különböző panaszaival kapcsolatban is rendelkezésre állok

Gyermeked számára nyugodtan hozz magaddal kisplédet, és a kedvenc játékát.
 

Életmódváltás:

Célod, hogy egészségesebb légy, de nem tudod, hogyan indulhatnál el. Szeretnél energikusabb lenni, mert gondot okoz a mozgás; felszedtél pár kilót, és nem megy a fogyás; fájnak az ízületeid… lehetőséged van online és személyes konzultációra is.

Egészség workshop

Szívesen tartok workshopokat egészségnapokat , vagy közösségi programok keretében, ahol az érdeklődők hasznos, naprakész, tudományos kutatásokon alapuló információkkal gazdagodhatnak az egészségükről. 

Ügyfeleim véleménye
az ADT kezelésről!

ADT-s kezelésen résztvett páciensektől kértem, hogy írjanak egy-egy szót, ami eszükbe jut az ADT kezelésről, ezekből alkottuk meg ezt a szófelhőt.
adt_visszajelzés

Akik újra fájdalmak nélkül élhetnek:

dora

Dóra - zenetanár és zenész

“Egy kedves barátnőm ajánlotta Kittit és az ADT-t. (Ekkorra már annyira fájt a derekam, hogy sokszor forgalmas köztereken kellett megállnom pihenni.) Mindössze kétszer találkoztunk, és néhány hét után észrevehetően javult az állapotom. 2-3 hónap után már alig voltak fájdalmaim, az 5. hónap óta pedig teljesen tünetmentes vagyok. Rendkívül emberséges, megértő bánásmódban részesültem, emellett a tornagyakorlatok egyszerűek és követhetőek, könnyen beilleszthetőek a napirendbe.”

Hajni- ülőmunkát végez

“Nagyon kedves volt és pozitív, a betegségtudatom a konzultáció után teljesen átalakult, megnyugodtam, hogy ez a célzott torna segíteni fog. Mindent megmutatott és elmagyarázta az elméletet. Ez nagyon fontos volt, mert így pontosan értettem milyen izmot kell bekapcsolnom, hogy az idegre nehezedő nyomás megszűnjön. Ezután bemutatta a gyakorlatokat, majd kijavította a helyes mozgássort rajtam. Egyszerűen végrehajtható és mindössze két gyakorlatot kaptam, melyet napi két alkalommal kell elvégezni bizonyos ismétlésszámmal. Javasolta, hogy írjak egy rövid naplót a tapasztalt változásokról. Egy kontrollidőpontot beszéltünk meg egy héttel későbbre, de addig is készségesen segített, ha kérdésem volt. Nagyon jó tapasztalat volt Kittivel a célzott torna és valódi segítség annak ellenére, hogy nem személyesen, csak messengeren video hívás során találkoztunk.”
hajni_visszajezles

Félreértések, amik miatt
lemaradhatsz a terápiáról!

Félreértések, amik miatt lemaradhatsz a terápiáról!

Minden esetben a pácienssel való telefonos egyeztetésre van szükséges, hiszen így lehetőségem nyílik kérdezni az állapotoddal kapcsolatban, és ki tudom szűrni azokat az eseteket, amikor nem gyógytornára, hanem máshová kell menned. Ezen a számon tudsz bejelentkezni: +36-70-269-7349, itt közvetlenül engem érsz el.

Van lehetőség átutalásra (8 napos határidővel), de a helyszínen készpénzzel is fizethetsz. Csoportos torna esetén ki tudod egyenlíteni a tornák árát bankkártyás fizetéssel is a honlapomon keresztül.

Az állapotoddal kapcsolatban mindenképpen szükséges egy orvosi lelet, ez feltétele a gyógytornára jelentkezésnek. Röntgen, CT, MRI nem feltétele a kezelésnek, ha mégis rendelkezel ilyennel, hozd magaddal az eredményt CD felvételen, és jelezd a bejelentkezéskor.

Kérlek, érkezz kényelmes ruhába; hozz magaddal váltópapucsot és maszkot. A vírushelyzetre való tekintettel, amennyiben megoldható kísérő nélkül érkezz a kezelésre.

Az állapotfelmérés és a kezelés árát minden esetben bejelentkezéskor telefonon egyeztetjük. A kezelés típusától, a páciens állapotától, a kezelés időtartamától függ a kezelés ára.

  1. Ez természetesen állapotfüggő. Minden esetben állapotfelméréssel kezdünk, ennek díja eltérhet a későbbi kezelés díjától.

A legtöbb esetben orvosi javaslat tartalmazza a kezelés számát. Műtét utáni állapotokban, ízületi panaszok esetén minimum 10 alkalom szükséges.
Minden esetben törekszem a költséghatékonyságra. Nem az a célom, hogy sokszor találkozzunk, hanem, hogy átadjak neked egy olyan tudást, amivel konkrét lépésekben előrehaladhatsz az egészségfejlesztésedben.

A kezelések minden esetben a nekézsenyi rendelőben zajlanak, nem vállalok kitelepülést.

Gyógytornát alkalmazunk, ha a baba mozgásfejlődése elmarad, ha mozgása során valamelyik oldal eltér a másiktól. A kezelés során az adott mozgást gyakoroltatjuk a babával, illetve a szülőnek is megtanítom az otthon rendszeresen elvégzendő gyakorlatokat. Érdemes minél korábban elkezdeni a gyógytornát, ha az eltérést észlelitek, annál eredményesebben be lehet avatkozni a mozgásfejlődésébe. A kezelések minden esetben orvosi javaslatra történnek. A kezelés során nem alkalmazok Dévény-tornát.

A telefont minden esetben én veszem fel, előzetesen meg tudjuk beszélni az állapotodat, és hogy Neked való-e az adott szolgáltatás, amit én biztosítani tudok. A kezelések alkalmával személyesen velem fogsz találkozni, mind hagyományos gyógytorna keretében, mind online.