fbpx

Autodekompressziós terápia (ADT) :

Autodekompressziós terápia (ADT) az innovatív kezelési módszer, ami segíthet Neked!

Ez a kezelés a gerincproblémák okát célozva képes megváltoztatni a mozgásmintát: a régi „rossz” minta gyakorlással átírható a helyes mozgásmintára. Ez a minta határozza meg, hogy milyen a testtartásunk. Az ADT-vel nem tünetekre hatunk, hanem a tüneteket kiváltó okot szüntetjük meg, így lehet igazán hatékony a megoldás.

Egyéni torna:

Bármilyen mozgásszervi panasz esetén: műtét előtti vagy műtét utáni állapot, ízületi panasz, gerincprobléma, neurológia állapot, bármilyen krónikus fájdalom, kivizsgált semmire sem szűnő fülzúgás, fejfájás, szédülés, migrén; krónikus fáradtságból adódó mozgásigény lecsökkenése, elhízás. Minden alkalomra hozz magaddal papucsot és kényelemes öltözetet valamint, az utolsó orvosi dokumentációdat is. Helyszín:

3646 Nekézseny, Kossuth Lajos u. 1

Csoportos torna:

Személyesen Nekézsenyben (Minden alkalomra hozz magaddal papucsot és kényelemes öltözetet valamint, az utolsó orvosi dokumentációdat is.),

online Zoomon keresztül gerincpanaszok esetén, ha nincs akut, lesugárzó fájdalmad, lehetőséged van részt venni a csoportos gyógytornán. Facebook csoport: Gerinctámogató közösség: Lehetőséged van ingyenesen csatlakozni támogatói Facebook közösségünkhöz.

Tegyél a gerinced egészségéért a nappalidban stresszmentesen biztonságosan egy építő közösségben!

Baba- és kisgyermek gyógytorna:

Ha a baba mozgásfejlődésében eltérést észleltek, minél előbb szükséges a kezelések elindítása. Kb. 1 éves korig eséllyel korrigálhatóak a hiányosságok. Természetesen kisgyermekek különböző panaszaival kapcsolatban is rendelkezésre állok

Gyermeked számára nyugodtan hozz magaddal kisplédet, és a kedvenc játékát.
 

Életmódváltás:

Célod, hogy egészségesebb légy, de nem tudod, hogyan indulhatnál el. Szeretnél energikusabb lenni, mert gondot okoz a mozgás; felszedtél pár kilót, és nem megy a fogyás; fájnak az ízületeid… lehetőséged van online és személyes konzultációra is.

Egészség workshop

Szívesen tartok workshopokat egészségnapokat , vagy közösségi programok keretében, ahol az érdeklődők hasznos, naprakész, tudományos kutatásokon alapuló információkkal gazdagodhatnak az egészségükről. 

Ügyfeleim véleménye
az ADT kezelésről!

ADT-s kezelésen résztvett páciensektől kértem, hogy írjanak egy-egy szót, ami eszükbe jut az ADT kezelésről, ezekből alkottuk meg ezt a szófelhőt.
adt_visszajelzés

Akik újra fájdalmak nélkül élhetnek:

dora

Dóra - zenetanár és zenész

“Egy kedves barátnőm ajánlotta Kittit és az ADT-t. (Ekkorra már annyira fájt a derekam, hogy sokszor forgalmas köztereken kellett megállnom pihenni.) Mindössze kétszer találkoztunk, és néhány hét után észrevehetően javult az állapotom. 2-3 hónap után már alig voltak fájdalmaim, az 5. hónap óta pedig teljesen tünetmentes vagyok. Rendkívül emberséges, megértő bánásmódban részesültem, emellett a tornagyakorlatok egyszerűek és követhetőek, könnyen beilleszthetőek a napirendbe.”

Hajni- ülőmunkát végez

“Nagyon kedves volt és pozitív, a betegségtudatom a konzultáció után teljesen átalakult, megnyugodtam, hogy ez a célzott torna segíteni fog. Mindent megmutatott és elmagyarázta az elméletet. Ez nagyon fontos volt, mert így pontosan értettem milyen izmot kell bekapcsolnom, hogy az idegre nehezedő nyomás megszűnjön. Ezután bemutatta a gyakorlatokat, majd kijavította a helyes mozgássort rajtam. Egyszerűen végrehajtható és mindössze két gyakorlatot kaptam, melyet napi két alkalommal kell elvégezni bizonyos ismétlésszámmal. Javasolta, hogy írjak egy rövid naplót a tapasztalt változásokról. Egy kontrollidőpontot beszéltünk meg egy héttel későbbre, de addig is készségesen segített, ha kérdésem volt. Nagyon jó tapasztalat volt Kittivel a célzott torna és valódi segítség annak ellenére, hogy nem személyesen, csak messengeren video hívás során találkoztunk.”
hajni_visszajezles

Félreértések, amik miatt
lemaradhatsz a terápiáról!

Félreértések, amik miatt lemaradhatsz a terápiáról!

Minden esetben a pácienssel való telefonos egyeztetésre van szükséges, hiszen így lehetőségem nyílik kérdezni az állapotoddal kapcsolatban, és ki tudom szűrni azokat az eseteket, amikor nem gyógytornára, hanem máshová kell menned. Ezen a számon tudsz bejelentkezni: +36-70-269-7349, itt közvetlenül engem érsz el.

Van lehetőség átutalásra (8 napos határidővel), de a helyszínen készpénzzel is fizethetsz. Csoportos torna esetén ki tudod egyenlíteni a tornák árát bankkártyás fizetéssel is a honlapomon keresztül.

Az állapotoddal kapcsolatban mindenképpen szükséges egy orvosi lelet, ez feltétele a gyógytornára jelentkezésnek. Röntgen, CT, MRI nem feltétele a kezelésnek, ha mégis rendelkezel ilyennel, hozd magaddal az eredményt CD felvételen, és jelezd a bejelentkezéskor.

Kérlek, érkezz kényelmes ruhába; hozz magaddal váltópapucsot és maszkot. A vírushelyzetre való tekintettel, amennyiben megoldható kísérő nélkül érkezz a kezelésre.

Az állapotfelmérés és a kezelés árát minden esetben bejelentkezéskor telefonon egyeztetjük. A kezelés típusától, a páciens állapotától, a kezelés időtartamától függ a kezelés ára.

  1. Ez természetesen állapotfüggő. Minden esetben állapotfelméréssel kezdünk, ennek díja eltérhet a későbbi kezelés díjától.

A legtöbb esetben orvosi javaslat tartalmazza a kezelés számát. Műtét utáni állapotokban, ízületi panaszok esetén minimum 10 alkalom szükséges.
Minden esetben törekszem a költséghatékonyságra. Nem az a célom, hogy sokszor találkozzunk, hanem, hogy átadjak neked egy olyan tudást, amivel konkrét lépésekben előrehaladhatsz az egészségfejlesztésedben.

A kezelések minden esetben a nekézsenyi rendelőben zajlanak, nem vállalok kitelepülést.

Gyógytornát alkalmazunk, ha a baba mozgásfejlődése elmarad, ha mozgása során valamelyik oldal eltér a másiktól. A kezelés során az adott mozgást gyakoroltatjuk a babával, illetve a szülőnek is megtanítom az otthon rendszeresen elvégzendő gyakorlatokat. Érdemes minél korábban elkezdeni a gyógytornát, ha az eltérést észlelitek, annál eredményesebben be lehet avatkozni a mozgásfejlődésébe. A kezelések minden esetben orvosi javaslatra történnek. A kezelés során nem alkalmazok Dévény-tornát.

A telefont minden esetben én veszem fel, előzetesen meg tudjuk beszélni az állapotodat, és hogy Neked való-e az adott szolgáltatás, amit én biztosítani tudok. A kezelések alkalmával személyesen velem fogsz találkozni, mind hagyományos gyógytorna keretében, mind online.

Bejelentkezés

Minden esetben előzetes felmérést végzek, ahol megvizsgálom a jelenlegi helyzeted is. Kérlek válassz, hogy hogyan vegyem fel veled a kapcsolatot.

Bejelentkezés

Folyamatosan szervezés alatt vannak életmóddal, egészségfejlesztéssel, gerinc problémákkal kapcsolat rendezvények. Bővebb információkért vedd fel velem a kapcsolatot. Kérlek válassz, hogy hogyan vegyem fel veled a kapcsolatot.