fbpx

Szabó Kitti

Gyógytornász, okleveles fizioterapeuta
és autodekompressziós terapeuta.

Gyógytornász, okleveles fizioterapeuta és autodekompressziós terapeuta.

2013-ban a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán szereztem meg a diplomámat Ápolás és betegellátás- gyógytornász szakirányon (bsc). Majd a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán folytattam a tanulmányaimat, ahol 2015-ben okleveles fizioterapeutaként végeztem (msc).

Ekkor kezdtem el a gyógytornász hivatásomat egy kórházban, járóbeteg- ellátásban, ahol a McKenzie- módszert (A, B, C, D) alkalmazva gyógyítottam a gerincsérves betegeket. 2017-től a kórházi munkával párhuzamosan vállalkozóként segítettem a hozzám fordulóknak.

rolam3
rolam_6

2018. márciusban elvégeztem Bene Máté módszerét és autodekompressziós terapeuta (ADT) is lettem, jelenleg is ADT-vel kezelem a gerincbetegeimet. 2019-ben életmód mentori képesítést szereztem, így lehet még hatékonyabb a munkám.

Azt látom a pácienseim körében, hogy egyre komplexebb panaszokkal érkeznek, így a megoldást is több oldalról kell megközelítenünk. Lényegre törő, világos látásmóddal, magas szintű szakmai tudással segítelek, hogy megtaláld a kiutat a problémádból. Nem csak gerincproblémák esetén, hanem műtétek utáni rehabilitáció; Ízületi panaszok; mozgásbeszűkülés; gerincsérv és gerinces tünetetek; bármilyen krónikus fájdalom; kivizsgált semmire sem szűnő fülzúgás, fejfájás, szédülés, migrén; krónikus fáradtságból, kimerültségből adódó mozgásigény lecsökkenése; elhízás esetén is keress bizalommal. 2021 December 1-jétől csecsemőkkel és kisgyermekekkel  is foglalkozom.